www.ymoya.nl

Voel je goed ~ Straal het uit ~ Presenteer jezelf

Massages

Niets is ontspannender dan het ondergaan van een heerlijke lichaamsmassage.


Even tijd voor jezelf nemen, betekent met een massage, dat je je helemaal mag overgeven aan zachte handen, heerlijke warme olie en een aangename omgeving.

Omlijst met rustige muziek, of inspirerende klanken waarmee je in een totale overgave, voor een paar uurtjes mag wegglijden uit de dagelijkse beslommeringen.


Met het masseren van de rug, nek, schouders, het gezicht en de armen en benen, zorgt een massage ervoor dat alle onderdelen van het lichaam zich gaan ontspannen.

Hierdoor komen zowel je lichaam als je geest terecht in een diepe ontspanning, en kun je zelfs in een ander bewustzijnsniveau komen. Een dergelijke ontspanning kan zelfs uitmonden in een heerlijk relaxmoment.

Sommige mensen bevinden zich op het eind van hun massage dan ook in een vredige, relaxte toestand die haast in de buurt komt van slaap.


Het kan zo maar zijn, dat sommige mensen na een uitgebreide massage heel kleine oogjes hebben gekregen doordat het lichaam zo ontspannen is. Bovendien kan een goede gezichtsmassage hoofdpijn wegnemen en positieve effecten hebben op de huid van het gelaat. De kans op rimpels wordt bijvoorbeeld een heel stuk kleiner als je je gezicht regelmatig laat masseren en een scrub of facial laat uitvoeren.


Meer weten... Bij Ymoya Residentie zijn er diverse mogelijkheden om je totaal over te geven aan ontspannende massages.


Een heerlijke Thaise stempelmassage...Sabaaydi... voel je welkom

Of...wat te denken van de geweldig mooie transformerende Emaniya massage.

Voetreflex...intuïtieve massage of geurprikkelende Rozen massage.


En even nog voor de helderheid: IK GEEF GÉÉN TANTRISCHE MASSAGES


Marion Elzinga

Ymoya Residentie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
0